Κάνε μία δωρεά σήμερα

Βοηθήστε το έργο μας με μία δωρεά. Όλοι μαζί έχουμε δύναμη να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στη Σάμο

Γίνε εθελοντής

Γίνε κι εσύ μέλος της προσπάθειας μας, επικοινώνησε μαζί μας και δήλωσε εθελοντής.

#cause #social_care

Μέριμνα για τους πολίτες της Σάμου

Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο δίκτυο πρωτοβουλιών και δράσεων των Δήμων της Σάμου για την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που διαμένουν μόνιμα στο νησί και έχουν υποστεί μεγάλη μείωση του εισοδήματός τους, εξαιρίας διαφόρων παραγόντων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και λειτουργεί διαδημοτικά, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων των Δήμων Δυτικής και Ανατολικής Σάμου. Στελεχώνεται από έναν Κοινωνικό Λειτουργό και έναν Διοικητικό Υπάλληλο.

Διανέμει δωρεάν, σε άτομα και νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης κλπ. Η λειτουργία του βασίζεται σε χορηγίες ιδιωτών, επιχειρήσεων και συλλόγων που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Food,Donation,Basket,For,People.,The,Concept,Of,Quarantine,Assistance
The,Word,

Κάνε τη δωρεά σου σήμερα

Κάθε δωρεά, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε ένα συμπολίτη μας που αδυνατεί να προμηθευτεί βασικά αγαθά με ίδια μέσα. Αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια αυτή,

ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Η συλλογή των προϊόντων πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι Σάμου.

Η διάθεση των προϊόντων προς τους ωφελουμένους γίνεται έπειτα από συνεννόηση με το προσωπικό του Παντοπωλείου.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop
      Apply Coupon